X
Anonym

Újdonságok

    Kisebb módosításokat végeztünk el a weblapon. Reméljük minden felhasználónknak elnyertük a tetszését.

    Talán a legfontosabb, hogy mostantól térképen is ábrázoljuk az állomások adatait. A térképes nézetben áttekintő képet kaphatunk az egymáshoz közeli állomások adatairól. Egy részletesebb nézethez juthatunk, amennyiben az egeret az állomás ikonjára visszük. A részletes nézetben a piros pöttyök a szélrózsa kerületén a legutóbbi 5 mérés szélirányát jelzik.
Amennyiben valamilyen hibát, elírást talál kérjük jelezze elérhetőségeinken.


Webmaster @ 2015-03-03 20:01:36

Új állomások rendelhetőek


        Mostantól rendelhetőek az új Holfuy autonóm meteorológiai állomások!
Szélsebesség, irány és hőmérséklet szenzorok mellett külön kérésre egyéb szenzorokat is csatlakoztathatunk az állomásokhoz.


Mi kell hozzá, hogy Magyarország bármely pontjáról kétpercenként frissülő meteorológiai adatokkal rendelkezzen:
-Rendelje meg állomását az info@holfuy.hu címen.
-Telepítse állomását egy tetszőleges rúdra/árbocra az állomásokhoz tartozó konzol szettel (10-30 perc, ebben tudunk segíteni).
-Konfigurálja az állomás adatit egy egyszerű webes felületen (helyszín, publikus/privát állomás, megfelelő szélirány, stb.).
-Élvezze az aktuális meteorológiai adatokat, kimutatásokat az év minden napján!


Írjon nekünk, vagy kérjen árajánlatot!Holfuy @ 2013-12-26 20:10:55

Merre tovább, avagy hol legyen a következő?

     Az első állomásunk a HHH-n már több mint egy hónapja küldi az adatokat. Hamarosan a következő Holfuy állomás is készen áll a telepítésre, ezért sorsát szavazásra bocsájtjuk.
Lehetséges helyszínek:
Balatonszéplak, Nyikom, Velence, HHH (Vöröskővár), Sárhegy (Gyöngyös), Vértesszőlős


Szavazok, hol legyen!

Nincsen FB profilja? Szavazatát elküldheti az info@holfuy.hu címre [Hova?] tárggyal.

A szavazás vasárnap éjfélkor zárul (05.19.), ha addig nincs meg a 250 voks, tovább tart. Zárás után keresünk egy optimális tartó objektumot a nyertes helyszínen, és ha nem ütközünk semmiféle jogi stb. akadályba, erre a szezonra telepítjük az állomást.

2014.01.01 A szavazást érdeklődés hiányában lezártuk, a résztvevők száma nem érte el a kitűzött limitet. Köszönjük a részvételt azoknak, akik szavaztak!Admin @ 2013-06-02 23:38:21

Holfuy mobilon!
    "Ronda, de gyors!" mottóval elindult a Holfuy mobilra optimalizált, leegyszerűsített oldala. Itt csak a legfontosabb adatokat jelenítjük meg, így útközben is könnyedén megállapítható, milyenek az aktuális körülmények.
http://m.holfuy.hu

vagy

http://holfuy.hu/m


Admin @ 2013-04-25 22:08:16

Welcome!
    Elindult a holfuy.hu! Hamarosan telepítjük elsõ állomásunkat, hogy az oldal ellássa tényleges feladatát. Megtalálhatóak vagyunk a facebookon is!

Admin @ 2013-04-12 15:11:50

HHH-n az elsõ állomás
    A mai napon sikeresen telepítettük az első állomásunkat a Hármashatárhegyi "sárkányos" hangár tetejére. Az adatok a DATA fülnél érhetőek el.
    Köszönjük szépen a hangár tagjainak a felszerelés alatt nyújtott segítséget, és hogy helyet adtak az első Holfuy állomásnak.
    Este hat óra után nem sokkal megérkeztünk a helyszínre, ahol néhány lejtőző siklóernyős fogadott minket. A pontos helyszín a hangár tetején lévő "árboc" 2,5-3m magasan fekvő pontja, itt már nem annyira jelentős a hangár turbulenciája, így közel reális adatokat tudunk szolgáltatni.
     A felszerelés zökkenőmentesen történt meg, majd az ideális 5-10km/h-s szélben a kalibrációs méréseket is el tudtuk végezni.

    Az első Holfuy állomás mától teszt fázisban üzemel.

Kellemes megfigyelést mindenkinek!


Admin @ 2013-04-11 11:16:32

© 2012-2017 Holfuy Meteorology -Privacy- Terms-
Cookies help us improve our service. If you accept their use, continue using our site. Or, find out more about cookies.
OK